LIVE! 2017

LÖRDAG 26 AUGUSTI kl 14-23
Silverforsens Folkets Park, Kävlinge

Kävlinge går LIVE! för 7:e året i rad

Mitt i Kävlinge händer det! Kommunens största återkommande musikevenemang, LIVE! musikfestival går av stapeln lördag 26 augusti, i vackra Silverforsen Folkets Park. Ta med picknickkorg eller köp mat o fika på plats, och njut av ett mångskiftande program på våra 2 scener. I parken kommer finnas mat från Lucy’s diner, fikaförsäljning, hoppborg och barnaktiviteter. Konstforum kommer att medverka med aktiviteter där deltagarna kan måla och skapa och olika verksamheter från Kävlinge finns på plats. Festivalen har fritt inträde, men som besökare kan du stötta arrangemanget med ett frivilligt bidrag.

Hittills bokade artister

Mikael Rickfors
Sanna Hansson & The Swatchmen
The Men
Teaterbandet
Soulweeper
Ladybird
Fiendens musik
Elin-Louise Ahlberg
Popkören
Sommarorkestern
Zwingit dansskola
Barnföreställning: Sander & Gander

Programinformation kommer att uppdateras löpande. Håll utkik på www.kavlingemusik.se och på www.facebook.com/kavlingemusik.

LIVE! arrangeras av Musikföreningen i Kävlinge / MiK, i samarbete med Kävlinge kommun och Silverforsen Folkets Park, samt med stöd av Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta, Sparbanksstiftelsen Finn och Folkuniversitetet.

LIVE! CREW – var med som funktionär!

Vi har fantastiskt roligt både när vi förbereder och genomför våra arrangemang. Vill du uppleva festivalen inifrån och vara med i vår funktionärsgrupp? Anmäl dig med formuläret LIVE! CREW eller hör av dig till info@kavlingemusik.se eller skicka ett meddelande via Facebooksidan!

Samarbeten och sponsring

Vi välkomnar varmt fler lokala sponsorer som vill bidra till ett levande musik- och kulturliv i kommunen. Ett brett lokalt engagemang är värdefullt, och genom sponsring ges möjlighet att synas på olika sätt före och/eller under festivalen. Kontakta MIK via info@kavlingemusik.se om du vill medverka som sponsor!

Med önskan om en härlig sommar,
Musikföreningen i Kävlinge / MiK