På gång

Här nedan presenteras Musikföreningen i Kävlinges kommande aktiviteter. De flesta aktiviteter är gratis för medlemmar och barn under 18 år.

After Work med Musik av Saranna Lundén och Frej Berglind

Torsdag 25 april kl 17:00 – 19:00 Matmakarna i Kävlinge

Tillsammans spelar de låtar av till exempel Alberta Hunter, George Gershwin, Brenda Russell, Otis Redding, Screamin Jay Hawkins och Joe Henry. Det blir bland annat blues från 30-talet, soul från 60-talet och en tangoblues från 00-talet.
Saranna Lundén är en sångerska van att sjunga pop, jazz och musikal, och på senare år har hon även utforskat blues och soul. Hon är skolad till sånglärare med Institute for Vocal Advancement.
Frej Berglind spelar piano och munspel med influenser från blues, soul, gospel och jazz. Han kom nyligen tillbaks till Sverige efter att ha spenderat hösten i Louisiana. Med minnen från New Orleans i bakhuvudet får musiken en karaktäristiskt komplex och släpig rytm.

Vårkonsert med Kävlinge Popkör

Söndag 5 maj kl 16:00 – 17:30 Löddeköpinge kyrka

Du är välkommen på vårkonsert i Löddeköpinge kyrka. Kävlinge Popkör ackompanjerat av Musikföreningen i Kävlinge under ledning av Marie Andersson, framför kända poplåtar i körarrangemang.
Insläpp i kyrkan från 15.45. Fritt inträde!

Workshop: Konsten att själv spela in sina låtar

Onsdag 8 maj kl 19:00 Lilla Kulturhuset

Soffan Talkshow

Tisdag 14 maj kl 19:00 Lilla Kulturhuset