På gång

Här nedan presenteras Musikföreningen i Kävlinges kommande aktiviteter. De flesta aktiviteter är gratis för medlemmar och barn under 18 år.

Jazz hos Matmakarna

Torsdag 28 oktober Matmakarna i Kävlinge

Digga jazz med mat och dryck. Fri entré!

Soft Soul hos Matmakarna

Torsdag 4 november Matmakarna i Kävling

Patrick Ohlson Ölander (gitarr), Mikael Evertsen (keyboard) och Anna Persson (keyboard) är tre rutinerade och välmeriterade musiker med rötter i Landskrona. Denna kväll kommer det att bjudas på improviserade versioner av kända och okända soul-låtar i softa men svängiga versioner, allt med glädje och spontanitet. Med detta koncept är inte den ena spelningen den andra lik, så kom och lyssna, njut och mys! Soft Soul spelar ca 18:00−21:00. Fri entré!

Lögn eller Sanning? torsdag 18 november

Torsdag 18 november 19:00 Lilla Kulturhuse

Kan du avgöra vilka berättelser som är sanna och vilka som är falska? De tre berättarna Birgitta Hult, Thomas Arens och Christina Strömwall berättar två berättelser var, en sann och en falsk. Publiken ska gissa på vilka som är sanna och vilka som är falska.

Musik framförs under kvällen.
Fika serveras till självkostnadspris.

Arrangör MiK – Musikföreningen i Kävlinge tillsammans med Skånska Berättare.
Entré 50 kr (Gratis för medlemmar i MiK och barn under 18 år)

OBS! Begränsat antal i publiken. Endast föranmälan till lognochsanning@gmail.com

Jazz hos Matmakarna

Torsdag 25 november Matmakarna i Kävlinge

Digga jazz med mat och dryck. Fri entré!

(Med reservation för eventuella förändringar i programmet)