På gång

Här nedan presenteras Musikföreningen i Kävlinges kommande aktiviteter. De flesta aktiviteter är gratis för medlemmar och barn under 18 år.

Ludvig Samuelsson trio

Torsdag 29 augusti 17:00 – 19:30 Matmakarna

Matmakarna tar emot för After Work med levande jazz framförd av Ludvig Samuelsson trio. Fri entré.

Tisdag 17 september 19:00 Lilla Kulturhuset

Kan du avgöra vilka berättelser som är sanna och vilka som är falska? De tre berättarna Lena Alebo, Peter Jakobsson och Christina Strömwall berättar två berättelser var, en sann och en falsk. Publiken ska gissa på vilka som är sanna och vilka som är falska. Mellan berättelserna blir det musik av Christophe Liabäck på klarinett.

Arrangör MiK – Musikföreningen i Kävlinge tillsammans med Skånska Berättare.
Entré 50 kr (Gratis för medlemmar i MiK och barn under 18 år)

Ananda/Maximilian/Langnesund trio

Torsdag 26 september 17:00 – 19:30 Matmakarna

Ananda/Maximilian/Langnesund trio is a seasoned and flexible jazz/funk/latin outfit based in Malmö/Lund (Sweden). Formed in the spring of 2019, this tantalizing threesome with a solid musical background are equally at home on larger stages as well as in more intimate spaces. Having a flair for original intepretations and arrangements of well known songs they are always discovering new ground, never losing sight of the most important element – the listener. Matmakarnas After Work. Fri entré.

Jam session

Onsdag 2 oktober 19:00 Lilla Kulturhuset

Vi jammar loss tillsammans. Kom med ditt instrument och/eller röst. Fri entré.

Onsdag 16 oktober 19:00 Lilla Kulturhuset

Kan du avgöra vilka berättelser som är sanna och vilka som är falska? Tre berättare berättar två berättelser var, en sann och en falsk. Publiken ska gissa på vilka som är sanna och vilka som är falska. Mellan berättelserna blir det musik.

Arrangör MiK – Musikföreningen i Kävlinge tillsammans med Skånska Berättare.
Entré 50 kr (Gratis för medlemmar i MiK och barn under 18 år).

Medlemsmöte

Måndag 21 oktober 19:00 Lilla Kulturhuset

Öppet medlemsmöte. Välkomna!

American Roots minifestival #7

Lördag 26 oktober 18:00-22:00 Lilla Kulturhuset

Välkommen till en liten årlig musikfestival med riktigt gammaldags akustisk amerikansk musik. Mer information kommer senare.

Jocke Lantz

Torsdag 31 oktober 17:00 – 19:30 Matmakarna

Jocke lirar akustisk rock, schlagers och visa på skånska. Matmakarna After Work. Fri Entré.

SOFFAN Talkshow

Tisdag 5 november 19:00 Lilla Kulturhuset

Kävlinges egen talkshow framförs av och med Olof Samuelsson med gäster.
Entré 50 kr (Gratis för medlemmar i MiK och barn under 18 år)

Torsdag 14 november 19:00 Lilla Kulturhuset

Arrangör MiK – Musikföreningen i Kävlinge tillsammans med Skånska Berättare.
Entré 50 kr (Gratis för medlemmar i MiK och barn under 18 år).

Lotta Wenglén

Torsdag 21 november 17:00 – 19:30 Matmakarna

Lotta Wenglén spelar och sjunger på Matmakarna After Work. Fri Entré

(Med reservation för eventuella förändringar i programmet)