Kävlinge Popkör

Popkören i Kävlinge nyrekryterar Herrar och Sopranettor till höstterminen 2019

Vi är en go och glad kör med vuxna medlemmar vars mål är att sjunga, oftast tre eller fyrstämmigt, och få glädja Kävlinges medborgare med sång och glädje på olika konserter.
Kören sjunger all typ av popmusik, både svenskt och utländskt material. Vi blandar nytt och gammalt.

Vi söker, till höstterminen 2019, Killar till vår herrstämma och Sopranettor!
Du jobbar med att lära på gehör, du behöver därför inte kunna noter. Dock fördelaktigt med viss körvana sen tidigare.

Våra träningar sker i Kävlinge torsdagar kl 19:00 – 20:30 och följer oftast skolterminerna.

Körledare är Marie Andersson. Kontaktperson Helena Gangefors: 0709-816096. Är du nyfiken och vill lyssna på oss kan du gå in på Facebook Kävlinge Popkör Offentlig eller YouTube.
Låter detta intressant, tveka inte, hör av dig för mer information.

Kävlinge Popkör är ett samarbete mellan Folkuniversitetet och Musikföreningen i Kävlinge.
Medlemskap i Musikföreningen kostar 100 kr per år för ungdomar upp till 25 år och 200 kr för dig som är 26 år eller äldre.
Kursavgiften till Folkuniversitetet är 500 kr per termin.