Kävlinge Popkör

En go och glad kör med medlemmar i alla åldrar, vars mål är att sjunga, oftast trestämmigt, och få glädja Kävlinges medborgare med sång och glädje. Kören sjunger all typ av popmusik, från The Supremes till Ed Sheeran. Vi blandar nytt och gammalt.

Popkören jobbar mycket med att lära på gehör, du behöver därför inte kunna noter. Just nu är herrar och altar extra välkomna!

Körledare är Marie Andersson. Kontaktperson Helena Gangefors: 0709-816096. Är du nyfiken kan du gå in på Kävlinge Popkörs Facebooksida.

Kävlinge Popkör är ett samarbete mellan Folkuniversitetet och Musikföreningen i Kävlinge.

Medlemskap i Musikföreningen kostar 100 kr per år för ungdomar upp till 25 år och 200 kr för dig som är 26 år eller äldre. Se kursavgiften på länken nedan till Folkuniversitetet.

Anmälan: Länk till Folkuniversitetet
Tid: Torsdagar 19:00 – 20:30
Plats: Lilla Kulturhuset Mejerigränd
Kontaktperson: Helena Gangefors 0709-81 60 96.