Soffan Talkshow 22 november

Fredrik Önnevall i Soffan 2015-10-22.

Välkommen till Soffan Talkshow som nu äger rum på Matmakarnas AW för första gången. I den mysiga och hemtrevliga butiken/restaurangen kan Roger och hans personal erbjuda utmärkta drycker och välsmakande mat.

I Soffan Talkshow samtalar Olof Samuelsson med Mattias Olsson som är uppväxt i Hofterup men sedan gjort karriär som etablerad fotograf i New York i flera år och som sedan sadlade om till dokumentärfilmare. Han har gjort många uppmärksammade dokumentärfilmer. Han driver plattformen Campfire Stories med syfte att lyfta fram filmer och berättelser med fokus på hållbarhet och nya vinklingar kring vår livsstil.

Soffan Talkshow gästas äntligen av Elona Planman, singer-songwriter, artist och visdiktare som reser världen runt på sin ”evighetsturné”. Elona kommer båda att spela sina låtar för oss och samtala med Olof i Soffan.

Gäst i Soffan är också Joaquim Nicander, mångsysslare som håller på med Stand Up, tävlat i SM i ordvitsar och mycket annat. Joaquim kommer att dela med sig av sina bästa Stand up-skämt och ordvitsar.

Matmakarnas egen kock Filip kommer också att spela och sjunga för oss.

Som vanligt kommer vi också få höra Olof Samuelsson spela ett par av sina egna låtar och har vi tur får vi även höra den inbitne Kävlingebon Micke komma med sina skarpa kommentarer till kvällens innehåll.

Plats: Matmakarna i Kävlinge
Tid: Torsdag 22 november 17:30–19:30
Fri entré

Kommentarer är stängda.