DUO Liabäck – Lundgren till Live!

Liabäck-Lundgren-120311
Vi tycker det är roligt att kunna presentera ett så brett program på Live! den 29 Augusti. Föreställningar för både barn och vuxna samt akter med värdsmusik, rock och kammarmusik. Kammarmusiken kommer DUO Liabäck – Lungren stå för under musikfestivalen men de kommer även att bjuda på klassiska pärlor och småstycken.

Christophe Liabäck är en etablerad musiker med examen från Malmö musikhögskola och Royal College of Musik i London. Han har även studerat för kända klarinettister och kammarmusiker i europa och sverige. Han har spelat med de flesta av sydsveriges orkesterinstitutioner bland annat i Lundalands Filharmoniska Orkester.

Eva Lundgren har studerat på Malmö musikhögskola och Sibelius Akademin i Helsingfors. Hon är en efterfrågad pedagog. Hon anlitas ofta som romans- och liedackompanjatör och har uppmärksammats för hennes lyhörda och följsamma spel.

Båda framträder regelbundet hos kammarmusikföreningar och i kyrkor i olika konstellationer. Här är två videos med dels Christophe i den första och Eva i den andra. Take it away!

Kommentarer är stängda.