Kävlinge vårmarknad

På vårmarknaden och den Matgata med ölfestival som anordnas så kommer Musikföreningen i Kävlinge att bjuda på levande musik inne i tältet på Unionstorget mellan kl 12.00 – 18.00.

Vi kommer under dagen att få höra Frets & Keys, Mud Kings, Olof Samuelsson och Bibi Samuelsson.

Frets & Keys

Frets & keys är en energifylld, samspelt och musikalisk duo. Den består av Lisa Frisk som svänger loss på keyboard och sång samt Hedda Strandberg som sjunger och spelar gitarr med ett härligt groove. Tillsammans sitter de inne på en stor och blandad repertoar som passar alla tillfällen.

Mud Kings

Mud Kings har spelat blues och bluesorienterad americana i över tio år främst på krogar i Malmö och Lund och satsar på att tolka såväl äldre som nyare blues på sitt eget sätt. Först var de en trio men på senare tid har Lars Nilsson anslutit med sin hammondorgel och Mikael ”Nisse” Nilsson med sina munspel.Mud Kings består av Peter Karlsson – sång, gitarr, Lars Nilsson – piano, hammondorgel, Mikael Nilsson – munspel, Lars Brandström – bas, kör, Mats Brandström – trummor.

Olof Samuelsson

Olof Samuelsson spelar gitarr och munspel och sjunger egenskrivna låtar med underfundiga texter på svenska. Med humor och självdistans beskriver Olof vardagslivets vedermödor. Hög igenkänningsfaktor utlovas. Olof gav 2016 ut skivan ”Helt Hopplös” som på ett fyndigt sätt tar upp vardagsproblem som att komma för sent, ha för mycket prylar, skjuta upp saker, prata för mycket och mycket annat.

Bibi Samuelsson

Bibi Samuelsson är sångerska, pianist och cellist som hållit på med musik i hela sitt liv. Hon arbetar som musikledare och körledare och spelar och sjunger i olika körer, grupper och sammanhang. Hon kommer att sjunga och spela låtar ur sin breda repertoar.

Kommentarer är stängda.