Lögn eller Sanning? Hurtig, Heyman och Strömwall

Onsdag 6 oktober 19:00 Lilla Kulturhuset Mejerigränd

Kan du avgöra vilka berättelser som är sanna och vilka som är falska? De tre berättarna Elisabeth HurtigHelena Heyman och Christina Strömwall berättar två berättelser var, en sann och en falsk. Publiken ska gissa på vilka som är sanna och vilka som är falska.

Begränsat antal i publiken och obligatorisk föranmälan. Arrangemanget kommer även att sändas direkt. Se info nedan.

Berättelserna varvas med musik av Olof Samuelsson som sjunger och spelar egenkomponerade låtar till gitarr och munspel.

På plats: Föranmälan är obligatorisk. Du gör en föranmälan genom att mejla till LognochSanning@gmail.com. Du kan reservera max 4 platser. Ange namn på er som kommer. Vi placerar dig och ditt sällskap tillsammans i lokalen. Invänta svar innan du swishar inträdet 50 kr/person (medlemmar i MIK går in gratis, årsavgift 200kr). Anmälan är giltig först när du swishat till 123 225 55 45 (Musikföreningen i Kävlinge)
Fika finns att köpa på plats.

Livesändning: För att fler ska kunna lyssna till berättelserna och musiken kommer vi även att livesända berättarkvällarna på Facebook. Naturligtvis kommer du att kunna vara med och gissa vilka berättelser som är sanna och falska genom att fylla i detta formulär. Vill du vara med och sponsra kvällen tar vi tacksamt emot ditt bidrag swish till 123 225 55 45 (Musikföreningen i Kävlinge). Priser finns att tävla om.

Arrangör MiK – Musikföreningen i Kävlinge tillsammans med Skånska Berättare.
Entré 50 kr (Gratis för medlemmar i MiK och barn under 18 år)

Kommentarer är stängda.