Sångworkshop med Anette Kumerle Lindwall

En workshop i konsten att komma i kontakt med din röst! Annette Kumerle Lindwall är professionell sångpedagog och mentor till bland andra Josefine Nilsson. Mer om Annette nedan!
Workshopen riktar sig i första hand till dig som sjunger aktivt, i kör eller solo, som amatör eller proffs. Begränsat antal platser!

Anmälan: senast 11 april, till föreningens kontaktperson Anna Hyberg, e-post dancingannah@gmail.com + inbetalning av kursavgift till MiK’s bankgiro 776-2354 efter bekräftelse på att plats finns. Anmälan är bindande.

Kursavgift: 150:- för medlemmar i MiK, 250:- för övriga. Fika ingår!

Arrangeras i samarbete med Folkuniversitetet Kultur Skåne.

OM ANNETTE KUMERLE LINDWALL
Anette Kumerle Lindwall är sång-, röst- & andningsterapeut och lär andra använda, styra och frigöra sin röst, i tal och inom sång i alla stilar. Hon har undervisat i sång sedan 15 års ålder, medverkade i Ystadsoperan från 15 till 23 års ålder, har både klassisk skolning och utbildning från Skurups Jazzlinje. Hon har varit studiosångerska & frilanssångerska genom hela Sverige och sjungit/spelat med ett antal välkända band och musiker, bla Army of Lovers & Jerry Williams.

Det mentala och det fysiska är viktiga delar i undervisningen för Annette, som även har vidareutbildning som mental tränare, Samtalsterapeut & Friskvårdsterapeut. Hon är en eftertraktad sångcoach och mentor, bla för Kävlinges lokala stjärna & Talang-finalist Josefine Nilsson.

Kommentarer är stängda.