Soffan Talkshow 22 maj

Tisdag den 22 maj kl 19:00, Lilla kulturhuset Mejerigränd i Kävlinge

I Soffan Talkshow samtalar Olof Samuelsson med Sanna Persson Halapi, som bland annat spelat Jolanta i Hipp Hipp och rymdhjälten Pax i barnprogram på SVT, medverkat långfilmen Sound of Noice, Julkalender och flera andra program på SVT, musikalen Kal P Dal och hon har spelat Filifjonkan på Dramaten. Hon är en av medlemmarna i performancegruppen Six Drummers. Sanna är dessutom född i Kävlinge!

En annan av kvällens gäster i soffan är Michael Rydberg som arbetar som områdespolis i Kävlinge och har genomfört trygghetsvandringar och undersökt hur trygga Kävlingeborna känner sig.

 

 

 

 

Gäst i Soffan är också Harald Leander som är skådespelare, musiker, dramatiker, regissör, mm. Han har uppträtt som fakir och läst in ljudböcker, bland annat George R R Martins böcker Game of Thrones.

 

 

Riktigt bra musik blir det också den fantastiska rock- och bluessångerskan Ingrid Savbrant och den unga begåvade trubaduren Johannes Antreski som skrivit tänkvärda visor med otroligt fyndiga texter.

Som vanligt kommer vi också få höra Olof Samuelsson spela ett par av sina egna låtar och har vi tur får vi även höra den inbitne Kävlingebon Micke komma med sina skarpa kommentarer till kvällens innehåll.

Fika serveras till billiga priser.
Entré 50 kr. Gratis för barn under 18 och medlemmar i MiK
Arrangör MiK – Musikföreningen i Kävlinge i samarbete med Folkuniversitet

Kommentarer är stängda.