Workshop: Singer-songwriter – låtskrivarkväll

Nu är det återigen dags för en workshop i hur man kommer igång med att skriva egna låtar eller utvecklar sitt låtskrivande. Vår workshop i höstas blev en lyckad tillställning som resulterade i att flera deltagare valde att medverka på Öppen scen några veckor senare där de framförde egna bidrag – succé!
Antingen du var med förra gången eller inte så är du varmt välkommen! Kvällens guide är liksom i höstas Sara Thuresson, en kunnig och erfaren låtskrivare som delar med sig av sina kunskaper på ett lättbegripligt sätt. Tonvikten ligger på textmakande och melodibyggande–det som är kärnan i varje låt! Tillsammans provar vi oss fram till hur en låt kan bli till.

Foto: Jamin Pirnia

Sara Thuresson har skapat musik hela livet och varit verksam som artist, musiker och låtskrivare de senaste tio åren. Mest känd är hon för bröllopslåten Att älskas och älska – 400 000 spelningar på Spotify! – och för det uppmärksammade albumet Hinseberg som hon skrev tillsammans med fångarna på fängelset med samma namn.

Även den här gången följer vi upp workshopen med en Öppen scen ett par veckor senare, torsdag 7 mars, då vi välkomnar alla intresserade att medverka med eget material. Anmäl dig så snart som möjligt –  först till kvarn gäller! Vill du inte uppträda själv så får du gärna tipsa vänner du tycker borde ta chansen att möta en publik.

Tid: Måndag 25 februari kl 19.
Plats: Lilla Kulturhuset, Mejerigränd 3, Kävlinge.
Inträde: 60 kr. Fritt inträde för medlemmar i MIK samt barn och ungdomar under 18 år.
Fika säljs till självkostnadspris.
Arrangör: Musikföreningen i Kävlinge.

Här kan du läsa mer om Sara Thuresson.

Hitta 
Adress: Mejerigränd 3, 244 30 Kävlinge
GPS-koordinater: N 55° 47,5433′ E 13° 6,6573′
Gångavstånd från Kävlinge station.
Parkeringsmöjligheter finns på flera ställen alldeles nära.

Kommentarer är stängda.